L’ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara és un punt de partida de diverses rutes de diferents nivells cap a llocs tan emblemàtics de la serra de Montsant com el Toll de l’Ou, el Congost de Fraguerau, les Cadolles Fondes i Margalef, entre d’altres. A part, esdevé, en si mateix, un espai de la comarca tranquil, atractiu i acollidor, que convida a gaudir del silenci que ofereix aquest entorn privilegiat tot descobrint alguns dels seus tresors.

Des de l’any 2007, l’ermita disposa d’una edificació amb diversos espais habilitats com a refugi de muntanya (24 places), per tant, és un servei que no pot faltar. Aquesta construcció, annexa a la mateixa ermita, es divideix en una sala d’estar, cuina i menjador comunitari equipat amb llar de foc, taules, bancs, pica i dues cuines de gas amb estris per gestionar-se autònomament les menjades. Una altra sala important del refugi és l’habitació compartida; a la planta superior de l’edifici és on s’hi distribueixen les lliteres de fusta en quatre grups: un de 4 matalassos, dos de 6, i un de 8 amb la funda corresponent i els coixins. I finalment, l’equipament disposa de dos vàters, dues dutxes d’aigua calenta i pica al costat del menjador.

A les instal·lacions del refugi no hi és permesa l’entrada d’animals domèstics.

Serveis

  • Aigua calenta
  • Sabó biodegradable (gel de cos, xampú i rentaplats)
  • Cuina equipada
  • Mantes
  • Coixins
  • Llar de foc i llenya
  • Jocs de taula i entreteniments
  • Subministrament elèctric fotovoltaic

Taula de preus

Els preus són per persona i nit i cal tenir en compte que les de 10 anys o menys tenen un descompte de 5€ en tots els serveis d’allotjament del refugi (IVA inclòs).

Servei Inclou Preu
Allotjament senzill Pernoctació al refugi amb dret a cuina 17€
Allotjament amb esmorzar Pernoctació al refugi amb dret a cuina i esmorzar de 6:00 a 10:00 25€
Mitja pensió Sopar, allotjament i esmorzar 35€
Pensió completa Sopar, allotjament, esmorzar de 6:00 a 10:00 i dinar de refugi 50€
Pensió completa amb dinar de pícnic Sopar, allotjament, esmorzar de 6:00 a 8:00 i dinar de pícnic 45€
Exclusivitat del refugi Instal·lacions del refugi sencer: habitació de 24 places, cuina equipada, menjador, lavabos i dutxes (ideal grups grans) 400€
Coixinera Lloguer d’una coixinera 2€
Dutxa per a no allotjades al refugi Aigua calenta i dispensador de sabó biodegradable 2€

*Si l’estada és per a més de 24 persones, es cobrarà el preu corresponent al nombre de persones que s’allotgin. Es coordinarà per cobrir amb llits les places que faltin.

En es cas que es volgués reservar el refugi sencer amb àpats, cal comunicar de quins àpats es tractaria i per a quantes persones per tal d’establir el preu, ja que per una banda, hi ha el preu del refugi sencer (400€) i per altra, dependrà dels àpats que es demanin, que el faran variar.


A partir de l’1 de novembre s’apliquen noves tarifes i descomptes als serveis de refugi que es descriuen tot seguit (no aplica a l’acampada):

– Grups a partir de 15 persones, tindran un descompte del 15% en tots els serveis d’allotjament al refugi: allotjament senzill, nit i esmorzar, mitja pensió i pensió completa.

– Per a una estada que duri més de 3 nits, qualsevol persona que s’allotgi, podrà gaudir del 10% de descompte en tots els serveis d’allotjament al refugi. I quan sigui superior a les 5 nits, el descompte serà del 15%.

– A la reserva del refugi sencer (exclusivitat) superior a les 3 nits, també s’aplicarà un descompte del 10%, i un 15% quan la reserva sigui de més de 5 nits.

* Els descomptes no són acumulables i s’aplicarà el que representi un major descompte.

RESERVA L'ALLOTJAMENT
CONSULTA EL PLEC DE CONDICIONS