Refugi i zona d’acampada i de caravanes

Si voleu venir a gaudir d’una estada al refugi de La Porta del Congost, ompliu el formulari que trobareu tot seguit i indiqueu-nos en quines dates desitgeu venir juntament amb tota la informació que us demanem per fer efectiva la pre-reserva.

Us recomanem, per això, consultar els termes i condicions de pagament del plec de condicions on us assabentareu de les característiques de l’allotjament, les tarifes i els serveis de què disposem.

Un cop omplert el formulari rebreu un correu de confirmació on es concretarà la disponibilitat de les places, el cost total de l’estada i els passos per formalitzar la reserva.

Si necessiteu factura, al formulari podreu indicar les dades fiscals corresponents.

RESERVA AQUÍ
CONSULTA EL PLEC DE CONDICIONS

Àrea de lleure

Si vols gaudir d’un dia de relax a l’àrea de lleure de l’ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara d’Ulldemolins i reservar l’espai, només cal que ens truquis al 722 29 75 52. Normalment tenim força espai a no ser que es tracti d’una data assenyalada, per això recomanem fer la reserva, que no implica res si al final es cancel·la, no obstant, en aquest cas, cal comunicar-ho.

TRUCA PER RESERVAR TAULA I BARBACOA

Àpats per encàrrec

Sou un grup de més de 4 persones i voleu venir a dinar o a sopar al refugi de La Porta del Congost, consulteu la nostra oferta gastronòmica i truqueu-nos amb un mínim de 2 dies d’antelació per reservar el vostre àpat. Comuniqueu-nos intoleràncies i al·lèrgies per poder-nos-hi adaptar i l’hora a la que teniu previst arribar.

No som un restaurant, per la qual cosa no tenim una infraestructura que s’hi pugui associar ni una carta gaire extensa, per això oferim menús tancats per grup, és a dir, que totes les persones del grup comparteixen el mateix àpat (amb l’excepció de dietes especials).

TRUCA PER CONSULTAR L'OFERTA I ENCARREGAR L'ÀPAT