A escassos quilòmetres d’Ulldemolins, a la falda nord-est de la serra de Montsant, s’hi troba l’ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara, un indret emblemàtic del poble i del Parc Natural de la Serra de Montsant. L’objectiu principal del projecte és recuperar la vida i l’activitat d’aquest espai perquè esdevingui un centre neuràlgic del poble i un punt de referència dins el Parc.

I com ho fem? A través de la següent definició:

Som cultura Reivindiquem els sabers tradicionals i fomentem un oci alternatiu basat en la defensa d’un món rural viu a través de l’art i el compartir.

Som territori Treballem amb productes de proximitat per enfortir l’economia local i dinamitzem l’entorn rural oferint un ampli ventall d’activitats de temporada.

Som sostenibilitat Donem valor a les coses ben fetes i perdurables en el temps, per això els nostres serveis i manera de fer es caracteritzen per la coherència.

Som refugi de muntanya Disposem d’unes instal·lacions ideals per grups, famílies o parelles que busquin gaudir plenament de l’entorn. Oferim àpats amb reserva prèvia. Tenim una zona d’acampada i de caravanes on poder sintonitzar encara més amb la naturalesa i el silenci.

Som punt d’informació Comptem amb els coneixements per oferir les millors experiències per sentir Montsant i Priorat a flor de pell.

Som Montsant L’ermita es troba en un dels accessos directes al Parc Natural de la Serra de Montsant, des d’on es poden iniciar rutes de diverses complexitats per descobrir els seus indrets més emblemàtics.

Som silenci La nostra ubicació a la Vall del Silenci ofereix l’oportunitat de trobar l’essència d’aquest bé tan preuat en un paratge únic, on sentir el plaer de reconnectar amb una mateixa.

Som cuina mediterrània Oferim àpats i plats d’aquí però ens agrada crear i jugar tot fusionant les tradicions d’arreu d’aquest nostre mar, amb productes sempre de temporada. Encàrrecs amb reserva prèvia.

Som cooperativa sense ànim de lucre Vetllem per unes condicions de treball dignes per a les nostres sòcies i construim propostes des de l’economia social i solidària teixint vincles amb altres cooperatives per dotar-nos de suport mutu.