L’entorn de l’ermita i el refugi dona per molt, de fet, disposem d’una zona d’acampada per tendes i vehicles camperitzats accessible on podreu gaudir de la tranquil·litat i proximitat amb els serveis que oferim si preferiu una estada amb més contacte amb la naturalesa. Disposa de lavabos, piques i zona de barbacoes on poder instal·lar el fogonet, en tant que és l’únic lloc permès per fer-hi foc.

Aquests serveis estan inclosos al preu establert per pernoctar, que correspon a 3€ per persona i nit. En aquest cas, el servei de dutxes es paga a part i l’horari depèn del de l’atenció al públic (tot i que en casos molt necessaris se’n pot acordar un altre), concretament té un cost de 2€. També hi ha la possibilitat de fer ús de la cuina i menjador del refugi en el cas que aquest no estigui ocupat; el cost total del servei d’acampada amb dret a cuina és de 8€.

S’estableix una pernoctació màxima de cinc nits i un nombre màxim de deu tendes.

El servei de pernoctació a menors de 5 anys és gratuït.

Si sou un grup gran, associació o entitat, us oferim la possibilitat de fer-vos una factura. Per això cal que deixeu les dades al formulari que trobareu al final de la pàgina.


Acampada amb vehicle

Per accedir a la zona d’acampada amb vehicle cal agafar la pista que passa just per darrere el refugi (està indicat amb un cartell on hi diu “Zona d’acampada”) fins a arribar a una esplanada a mà dreta, darrere el camí de xiprers que porta a l’ermita.

* L’acampada a l’aparcament està prohibida, no obstant, mentre la pista no estigui arreglada, entendrem que hi hagi persones que no vegin clar poder-hi accedir amb el seu vehicle (perquè és massa gran, massa antic…); és per això que se’ls permetrà acampar a l’aparcament, en aquest cas, per això, caldrà igualment que es registrin a la recepció.

** En el cas d’arribar-hi fora d’horari d’atenció al públic, es prega posar-se en contacte amb La Somereta (722 29 75 52) per avisar i/o registrar-se en el moment en què la recepció estigui oberta.

Servei Inclou Preu
Acampada amb tenda o vehicle Espai per acampar i accés als serveis exteriors 3€
Acampada amb tenda o vehicle i dret a cuina Espai per acampar, accés als serveis exteriors i a la cuina i menjador del refugi 8€
RESERVA LA ZONA D’ACAMPADA