Francesc Xavier Nogués Coll
Francesc Xavier Nogués CollL'artista
Bon coneixedor del Parc Natural de la Serra de Montsant, participa activament en el moviment associatiu del poble d’Ulldemolins, entre d’altres, a la revista local Els Eixarts, al Club d’Escacs d’Ulldemolins i en espais de cultura i educatius com ara la colla del gegant Galderic de l’escola i com a monitor del casal d’estiu del poble.
Inbar Shavit
Inbar Shavitasd
d’origen israelià. Escaladora, excursionista, mare i amant de la natura i el món. Instal·lada recentment a Ulldemolins després d’haver viatjat per arreu. Terapeuta de professió a través de diferents disciplines i amb experiència com a guia a l’aire lliure. Domina amb fluïdesa l’anglès llegit, escrit i parlat.
Paula Llaurador Coll
Paula Llaurador Collla guarda
Ambientòloga, agroecòloga i fascinada pel món rural. Col·laboradora en diverses ocasions amb el Parc Natural. Amb un fort vincle emocional amb el poble d’Ulldemolins i la serra. Té experiència en horta ecològica i comunitària, en investigació i dinamització agroecològica, com també en educació ambiental i en el lleure.
Martí Giménez Novell
Martí Giménez Novellel guarda
Practicant d’escalada i senderisme, viatger i encuriosit pels territoris que l’envolten sempre amb respecte a la seva cultura, la muntanya i l’ecosistema; ara és el torn de Montsant i el poble d’Ulldemolins. Experiència en mecànica d’helicòpters, manteniment i neteja d’accessos verticals, en el sector de l’hostaleria i en l’educació en el lleure.