Veniu a gaudir dels descomptes per a grups i estades llargues al refugi a partir de l’1 de novembre

Montsant amaga gran diversitat de paisatges, excursions de diferents dificultats, salts d’aigua, rius i gorgs màgics, secrets de la prehistòria, ermites i arbres monumentals, coves i balmes i antics corrals del bestiar que hi transitava antigament, fauna salvatge i flora silvestre excepcional i endèmica; en definitiva, una serralada amb molta història i d’una bellesa i naturalesa exuberant que canvia de colors segons la temporada.

Finestra dels Eixarts

La finestra dels Eixarts

Es pot visitar des de diversos punts i pobles perifèrics, amb molt d’encant; un d’aquests és l’ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara, on s’arriba en cotxe per una pista asfaltada des del poble d’Ulldemolins, a la Vall del Silenci. També s’hi pot arribar caminant des d’altres punts i refugis que es troben repartits per la serra (Albarca, La Morera de Montsant, Margalef, Cornudella…).

L’objectiu principal del projecte de La Porta del Congost és dinamitzar l’entorn de l’ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara d’Ulldemolins amb el refugi com a eix central, és per això que convidem a tothom a venir a conèixer les seves instal·lacions, gaudir de les activitats que s’hi organitzen i de l’entorn natural que el rodeja, però també per descobrir els racons més amagats, emblemàtics i insòlits de la serra de Montsant i comarques circumdants.

 

 

Més enllà de poder gaudir de l’àrea de lleure que envolta el refugi i l’ermita, s’estan preparant itineraris diversos per descobrir aquests indrets de la serra. Itineraris de diferents característiques per a diversitat de nivells, públics i inquietuds per treure el màxim de suc de la muntanya, sempre des del respecte cap a la naturalesa. Ben aviat veuran la llum, però en qualsevol cas, es podran consultar a la nostra pàgina web o demanant indicacions per altres rutes que puguin ser d’interès.

I amb tot plegat, volem comunicar que a partir de l’1 de novembre actualitzem les tarifes d’allotjament per facilitar que grups, entitats i associacions tinguin accés al refugi a un preu més econòmic (no s’aplica a la zona d’acampada). Tot seguit les descrivim:

Tarifes grups i estades llargues

* Els descomptes no són acumulables i s’aplicarà el que suposi un descompte més gran. Inclou l’IVA del 10%.

Així doncs, us convidem a venir a Ulldemolins per descobrir i gaudir de l’entorn de la forma que us vingui més de gust. Aquí mateix adjuntem el plec de condicions i el formulari de reserves, que també podeu trobar a l’apartat de RESERVES de la web, per fer més pràctica la seva consulta.

Moltes gràcies per l’atenció i esperem trobar-nos ben aviat!

 

Atentament,

L’equip de La Somereta