Loading...
Carregant Esdeveniments

Com a novetat a La Porta del Congost, enguany apostem per propostes més atrevides que encara no hem acollit en edicions anteriors.

El dijous 25 de juliol tindrem entre naltros les PD Crazy Juanas, punxa discos (de nova creació) fusió Baixllo i Maresme tropical. Bi-bolleres, feministes, de barri, les qui punxen per a tots els públicsfan de la música un espai de batalla i visibilitat LGBTIQA+. Ens oferiran una sessió amb música de la terra i “petardeo” del bo! Transitarem per la música pop, electrònica i rock amb perspectiva feminista. 

L’espai s’obrirà a les 19h. A partir de llavors, es podran assaborir begudes de la terra i encabat de l’actuació, demanar  el sopar per gaudir d’especialitats mediterrànies a la fresca.

No deixeu escapar l’oportunitat de viure-les i ballar-les!

Amb el suport de l’Ajuntament d’Ulldemolins i de la Diputació de Tarragona.

Aquest concert se celebra en el marc dels Dijous culturals a la fresca, un cicle que tindrà lloc a l’entorn de l’ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara d’Ulldemolins al llarg del juliol i l’agost d’aquest estiu. Podeu consultar els detalls de les altres mostres culturals al calendari d’activitats.

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top