Loading...
Carregant Esdeveniments

Gaudir d’un entorn natural en família, a les acaballes de la tardor, el 16 i 17 de desembre, un cap de setmana de joc on l’art i la creativitat en seran l’eix principal. Descobrirem jocs tradicionals de carrer, ballarem a ritme de danses urbanes, recrearem una sala de cinema i podreu participar a un micro obert a qualsevol disciplina artística, en format individual o en grup.

Les activitats estan obertes al públic general però sobretot pensades per canalla i les seves famílies. La majoria requereixen inscripció prèvia. Us recomanem inscriure’us aviat perquè hi ha places limitades i us podeu quedar sense!

DISSABTE 16

CANCEL·LAT – 11 a 13:30h – Nou TocaJoc. Espectacle de jocs tradicionals per participar activament amb tota la família. L’espectacle combina jocs dirigits per l’animador/a (cursa de sacs, tibada de corda, trencada d’olla, llançament d’espardenya, llançament de pinyol d’oliva, correbitlles, cursa del cabàs, encertar l’anella, cursa de rucs, jocs de falda, jocs dansats, cadires, cursa de caragols, saltar el rellotge…) i jocs amb elements per jugar lliurement (mandró, jocs amb xapes, eixarranca, rutlles, xanques, pesca, guixos, bitlles, ferradures, joc granota, jocs de punteria, jocs de tauler, escopeta de gomes…) amb la Irene Giménez i en David Buixeda (7€).

14h – Dinar popular (12€)

17 a 18h – Taller de dansa. Jugar i aprendre a través de la dansa, a través de diferents estils de música tot creant una coreografia. Moviments inspirats en bollywood, rumba, funky i ball modern amb la Rocío Franco, actriu i ballarina de l’Escola Crea’t de Cambrils (10€ per persona a partir de 4 anys).

18:30 a 20h – Projecció cinematogràfica. Passi d’una pel·lícula per a públic familiar a l’interior del refugi, per gaudir del setè art amb el caliu de la llar de foc. Inscripció gratuïta i recomanable.

DIUMENGE 17

11 a 13:30h – Micro obert. Espai d’expressió artística lliure, individual o col·lectiva. Podeu venir per gaudir de l’espectacle com per participar-hi activament amb propostes vostres; oferim un espai perquè tothom hi pugui dir la seva: jam de poesia, espectacle teatral, música en directe, monòlegs… Creativitat al poder! Obert a tots els públics i en col·laboració amb les entitats del poble. Es requereix inscripció prèvia per a les participants, sigui en format individual o en grup; ens posarem en contacte amb valtros per tal de coordinar totes les propostes que ens arribin (necessitats, ordre, espai…). Inscripció gratuïta en tots els casos. 

14h – Dinar popular (12€)

Gaudiu de descomptes si us inscriviu a totes les activitats!

La reserva de les vostres places es farà efectiva mitjançant una paga i senyal del 50% del cost total de les activitats. La podreu fer a través d’un enllaç que us enviarem juntament amb el correu de confirmació després d’haver omplert aquest formulari.

Si us voleu esprémer al 100% d’una experiència més completa, quedeu-vos a dinar o allotgeu-vos al nostre refugi (10% de descompte en allotjament).

A l’enllaç (“Lloc web” de la columna dreta) hi trobareu els horaris, descripcions i tots els detalls del cap de setmana.

 

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top